Actueel


Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.


Bekijk hier het nieuwsbrieven archief.


Interview Omroep RSH

Platform GEEF in de regionale media, naar aanleiding van een bezoek van de Harlingse seniorenconsulenten aan het Huis van het Heden.

Lees verder

  • Aangemaakt op .

Terugblik Conferentie Wonen en Zorg in Noord-Fryslân

Op 24 april 2019 hebben de regionale samenwerkingsverbanden Noordwest Fryslân, Noordoost Fryslân en de Stadsregio Leeuwarden en het Kennis- en expertisecentrum GEEF de conferentie ‘Wonen en Zorg in Noord Fryslân’ georganiseerd.

Lees verder

  • Aangemaakt op .

Wie is GEEF-ambassadrice Bettie Visser-van Assen?

{Play}Op het GEEF-symposium in november 2018 hebben we verteld dat onze ambassadrice mevrouw Visser uit Dokkum was gevallen in haar woning. Ze was opgenomen in het ziekenhuis en wachtte op een operatie. De vooruitzichten op herstel waren verre van rooskleurig. Inmiddels woont mevrouw Visser samen met haar man weer zelfstandig in Dokkum.

Wie is mevrouw mevrouw Visser, waarom is ze onze ambassadrice en wat heeft er toe bijgedragen dat ze weer is hersteld?

Lees verder

  • Aangemaakt op .

Nieuw in het Huis van het Heden: Doro ouderentelefoon

In het Huis van het Heden is de DORO 8040 te bewonderen. Het is een eenvoudig te bedienen mobiele telefoon die gebruiksklaar in een lader ligt. Omdat de inlegruimte van de lader groot is kun je de telefoon gemakkelijk pakken en terug leggen. De telefoon wordt opgeladen in de houder. Gebruikers hoeven dus niet langer gebruik te maken van een stekker om de telefoon op te laden.

Lees verder

  • Aangemaakt op .
Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.
© Copyright Platform Geef

Op Platform GEEF gebruiken wij cookies om je website ervaring te verbeteren. Wil je meer informatie over cookies, klik dan hier.

Accepteren