Actueel

Enquete Domotica/Woonzorgtechnologie

(Directe link naar enquete Domotica/Woonzorgtechnologie)

Er is dringend behoefte aan inzicht in wat oudere mensen nodig hebben om zelfstandig thuis te blijven wonen. Krimpende overheidsbudgetten op het gebied van AWBZ en WMO zorgen er voor dat mensen zichzelf moeten redden. Al jaren is de verwachting dat domotica, ook wel woonzorgtechnologie genoemd, hier een grote bijdrage aan kan leveren, maar is dat wel waar? Op deze vraag wil Platform GEEF een antwoord zien te vinden.

Via een enquête vraagt  GEEF 65+ ers naar hun ideeën over de bijdrage van domotica aan hun welzijn en welbevinden.  GEEF gaat er vanuit dat alleen mensen die domotica (willen) gebruiken inzicht hebben in het effect van die technologie op hun mogelijkheden om langer thuis te blijven wonen. Met het onderzoek hoopt GEEF ouderen te helpen om de juiste oplossingen te kiezen waardoor zij langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.

Het invullen van de enquête kost slechts 10 minuten van uw tijd. Met het invullen helpt u uw medemensen om langer thuis wonen op hoge leeftijd mogelijk te maken. Tevens maakt u kans op een boekenbon.

Via de volgende link komt u bij de enquête.

  • Aangemaakt op .
Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.
© Copyright Platform Geef

Op Platform GEEF gebruiken wij cookies om je website ervaring te verbeteren. Wil je meer informatie over cookies, klik dan hier.

Accepteren