Actueel

Themadag 'Uw huis, uw toekomst' Opsterland

Op zaterdag 12 april 2014 organiseert de gemeente Opsterland de themadag 'Uw huis, uw toekomst'. Platform GEEF zal hierbij ook aanwezig zijn om de bezoekers te informeren over de mogelijkheden op het gebied van technologie om langer zelfstandig thuis te wonen.

Langer thuis blijven wonen, zonder zorgen. Hoe gaat u zich daar (vroegtijdig) op voorbereiden? Wat is er mogelijk? Wat valt er te kiezen? De themadag 'Uw huis, uw toekomst' geeft antwoord op uw vragen. De dag bestaat uit een informatiemarkt en een programma vol interessante presentaties en demonstraties. Deelnemende partijen, naast Platform GEEF, zijn onder andere: Hulpmiddelencentrum, Huistest.nl, De Friese Wouden, Di√ętisten Friesland, Tinz: Netwerk Dementie Friesland, SeniorWeb, en vele anderen!

De themadag vindt plaats bij Revalidatie Friesland (Lyndesteyn) aan de Hoofdstraat 3 in Beetsterzwaag, en zal van 10.30 tot 15.30 duren. Meer informatie vindt u op de website www.opsterland.nl


  • Aangemaakt op .
Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.
© Copyright Platform Geef

Op Platform GEEF gebruiken wij cookies om je website ervaring te verbeteren. Wil je meer informatie over cookies, klik dan hier.

Accepteren