Actueel

Gemeente Súdwest-Fryslân tekent contract

Op donderdag 15 mei 2014 is de gemeente Súdwest-Fryslân officieel toegetreden als participant van GEEF.

Nadat de toetreding eerder dit jaar al mondeling overeengekomen was, was het nu tijd voor het officiële gedeelte. Op donderdag 15 mei 2014 ontmoetten Hans van der Meulen (voorzitter van GEEF) en Sjoerd Tolsma (wethouder van de gemeente Súdwest-Fryslân) elkaar in Sneek om de contracten te ondertekenen.

Tolsma sprak hierbij over het doel van het participeren in GEEF: "Iedereen wil graag zo lang mogelijk thuis wonen. De innovatieve ideeën die Platform GEEF ontwikkelt zorgen ervoor dat mensen dit ook echt kunnen.".

De gemeente liet reeds in een eerder stadium blijken van plan te zijn een actieve deelnemer in de GEEF-projecten te willen zijn door aan te sluiten bij de werkgroep Domotica, en mee te denken over de publiekscampagne 'Noflik Thus Wenje'.

"Het platform geeft Súdwest-Fryslân kans om samen met de andere deelnemers slimme en innovatieve oplossingen te bedenken voor de toekomst van wonen en zorg en die te toe te passen in onze eigen gemeente," aldus Sjoerd Tolsma.

Met de aansluiting van Súdwest-Fryslân komt het aantal participanten van GEEF nu op 15.

Sjoerd Tolsma ondertekening GEEF


  • Aangemaakt op .
Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.
© Copyright Platform Geef

Op Platform GEEF gebruiken wij cookies om je website ervaring te verbeteren. Wil je meer informatie over cookies, klik dan hier.

Accepteren