Actueel

Videonieuwsbrief Wmo werkplaats Friesland

Het GEEF-project 'eHealthkoffers' is sinds begin 2014 als deelproject ondergebracht in de Wmo-werkplaats Friesland. Naar aanleiding van de startbijeenkomst van de werkplaats maakte de MOgroep (landelijke brancheorganisatie voor Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening) een videonieuwsbrief, waarin ook de eHealthkoffer aan bod komt.

" Friesland werkt als enige Wmowerkplaats aan ICT-oplossingen voor sociaal werk. Er zijn tienduizenden websites en methoden met e-hulp. Maar wat werkt goed? In de eHealthkoffer zitten door sociaal werkers zelf uitgekozen ICT-methodes waarmee zij, én burgers thuis uit de voeten kunnen. Nu moeten alle sociaal werkers in de regio die eHealthkoffer nog leren kennen en effectief kunnen gebruiken. De Wmo-werkplaats ontwikkelt daarvoor een e-learningsysteem. "We willen echt een verandering op gang brengen in de organisaties. We willen dat alle medewerkers in zorg en welzijn daadwerkelijk gebruik gaan maken van al die methoden die er zijn. Het zou heel mooi zijn als de kennis van de Wmo-werkplaats Friesland straks via de Wmo-werkplaatsen opgepakt wordt door de andere regio's in Nederland." De volledige videonieuwsbrief vindt u hier

  • Aangemaakt op .
Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.
© Copyright Platform Geef

Op Platform GEEF gebruiken wij cookies om je website ervaring te verbeteren. Wil je meer informatie over cookies, klik dan hier.

Accepteren