Actueel

Nieuw in het Huis van het Heden: Doucheföhn-toilet

Technologie in het algemeen, en domotica in het bijzonder, is volop in ontwikkeling. Regelmatig worden er daarom dingen in het Huis van het Heden vervangen door verbeterde varianten, of worden nieuwe toepassingen toegevoegd aan het interieur. De nieuwste toevoegingen stellen wij voor op onze website, deze keer is de beurt aan het doucheföhn-toilet!

Wie wil geen eigen regie bij de toiletgang? Niet wachten tot er hulp komt? Is het door fysieke beperkingen of andere oorzaken niet mogelijk jezelf na de toiletgang goed te verzorgen? dan biedt de Comfort-Seat AB uitkomst.

Deze toiletzitting is op de bestaande toiletpot te plaatsen en kan tijdelijk of blijvend gebruikt worden. Na ieder toiletbezoek verzorgt het de gebruiker met verwarmd water en een handmatig of automatische droogfunctie. Alle functies zijn te bedienen op een display naast de zitting of via een afstandsbediening. Het systeem werkt alleen als de toiletzitting belast is.

Pronk ergo heeft een voorbeeld van deze toiletzitting bij ons geplaatst zodat u zich hierover kan laten informeren. Via de link op onze website kunt u nog meer informatie krijgen over sanitaire voorzieningen.

De [financiële] indicatie toewijzing kan hierdoor gebruikt worden voor andere zorgmomenten.

toilet  • Aangemaakt op .
Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.
© Copyright Platform Geef

Op Platform GEEF gebruiken wij cookies om je website ervaring te verbeteren. Wil je meer informatie over cookies, klik dan hier.

Accepteren