Actueel

Nieuw in het Huis van het Heden: De iVi

Technologie in het algemeen, en domotica in het bijzonder, is volop in ontwikkeling. Regelmatig worden er daarom dingen in het Huis van het Heden vervangen door verbeterde varianten, of worden nieuwe toepassingen toegevoegd aan het interieur. De nieuwste toevoegingen stellen wij voor op onze website, deze keer is de beurt aan de iVi!

Tunstall heeft een nieuwe, intelligente valdetectie op de markt gebracht.
 
Niet alleen kan de drager zelf alarmeren, ook bij een meer glijdende valpartij zal de iVi alarmeren. Dit werkt op luchtdruk verschillen. De instelbare gevoeligheid kan op drie niveaus ingesteld worden afhankelijk van de lengte van de drager. De drager kan indien nodig de oproep zelf weer annuleren. 

Tevens kan [indien dit gewenst is] ingesteld worden dat er controle is op het dragen van de iVi. Mocht er binnen 7 dagen geen beweging waargenomen worden gaat een signaal naar de meldcentrale. Als extra pluspunt is de iVi waterdicht en kan dus in de badkamer gedragen worden, waar de val kans groter is.

ivi  • Aangemaakt op .
Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.
© Copyright Platform Geef

Op Platform GEEF gebruiken wij cookies om je website ervaring te verbeteren. Wil je meer informatie over cookies, klik dan hier.

Accepteren