Actueel

Nieuw in het Huis van het Heden: KlikAanKlikUit-systeem

Technologie in het algemeen, en domotica in het bijzonder, is volop in ontwikkeling. Regelmatig worden er daarom dingen in het Huis van het Heden vervangen door verbeterde varianten, of worden nieuwe toepassingen toegevoegd aan het interieur. De nieuwste toevoegingen stellen wij voor op onze website, deze keer is de beurt aan het KlikAanKlikUit-systeem!

Dit is een compleet draadloze schakel en/of dimsysteem voor de verlichting en/of andere elektrische apparaten.

Het bestaat uit (onder andere) stekkerdoosschakelaar[s] met afstandsbediening tot 1000 Watt. Ideaal voor verlichting, audio ,DVD speler, televisie, etc., en in ieder stopcontact in huis te plaatsen. Met het internet control station IC5-1000 systeem heeft u bovendien draadloos comfort  om met uw iPad, iPhone of Android smartphone/tablet  uw KlikaanKlikuit systeem te bedienen. De buitenverlichting aan en in de huiskamer schemeren terwijl in de gang en keuken de standard verlichting aan moet? Het kan allemaal vanaf de plaats waar u zit.

klikaanklikuit2


  • Aangemaakt op .
Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.
© Copyright Platform Geef

Op Platform GEEF gebruiken wij cookies om je website ervaring te verbeteren. Wil je meer informatie over cookies, klik dan hier.

Accepteren