Actueel

Nieuw in het Huis van het Heden: Wuzzi Alert

Technologie in het algemeen, en domotica in het bijzonder, is volop in ontwikkeling. Regelmatig worden er daarom dingen in het Huis van het Heden vervangen door verbeterde varianten, of worden nieuwe toepassingen toegevoegd aan het interieur. De nieuwste toevoegingen stellen wij voor op onze website, deze keer is de beurt aan de Wuzzi Alert!

Wuzzi Alert een eenvoudige alarmering voor senioren en mensen met dementie, een mobiele alarmknop die zowel binnen als buiten werkt.

De gebruiker draagt het mobiele apparaatje bij zich. Het is voorzien van een contactknop waarop de gebruiker kan drukken mocht er iets aan de hand zijn. Er wordt automatisch contact opgenomen met familie, mantelzorger of zorgverlener via hun telefoon. Zij krijgen een gesproken boodschap inclusief de positie door. Vervolgens kunnen zij met elkaar praten.

Het mobiele apparaatje is voorzien van een krachtige GPS. Hiermee wordt de positie bepaald en doorgegeven bij een alarmering. U kunt het apparaatje gewoon meenemen of dragen met een halskoord.

Wuzzi

  • Aangemaakt op .
Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.
© Copyright Platform Geef

Op Platform GEEF gebruiken wij cookies om je website ervaring te verbeteren. Wil je meer informatie over cookies, klik dan hier.

Accepteren