Actueel

Nieuw in het Huis van het Heden: Phoniro Care

Technologie in het algemeen, en domotica in het bijzonder, is volop in ontwikkeling. Regelmatig worden er daarom dingen in het Huis van het Heden vervangen door verbeterde varianten, of worden nieuwe toepassingen toegevoegd aan het interieur. De nieuwste toevoegingen stellen wij voor op onze website, deze keer is de beurt aan Phoniro Care!

Phoniro Care vervangt de traditionele sleutels door een digitale sleutel. De Phoniro is een deurontgrendelingssysteem dat onzichtbaar is voor de buitenstaander. De bewoner ziet aan de binnenkant een aangepaste cilinder, maar aan de buitenkant lijkt het een normaal slot. De bewoner blijft gewoon de eigen sleutel gebruiken.

Ondanks dat de bewoner de deur aan de binnenkant heeft afgesloten en eventueel de sleutel nog in het slot heeft gelaten, kan het systeem het slot toch ontgrendelen en de deur openen. Dit kan door een applicatie op de mobile telefoon van een medewerker die op dat moment kan beschikken over de juiste code.

In geval dat de bewoner gevallen is en niet op kan staan om de deur te openen is dit een prima oplossing.  Voor meer info over de werking zie, www.phonirosystems.se of download de digitale folder.

phoniro

  • Aangemaakt op .
Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.
© Copyright Platform Geef

Op Platform GEEF gebruiken wij cookies om je website ervaring te verbeteren. Wil je meer informatie over cookies, klik dan hier.

Accepteren