Actueel

Nieuw in het Huis van het Heden: Smart Help aanraakscherm (Living Care)

Technologie in het algemeen, en domotica in het bijzonder, is volop in ontwikkeling. Regelmatig worden er daarom dingen in het Huis van het Heden vervangen door verbeterde varianten, of worden nieuwe toepassingen toegevoegd aan het interieur. De nieuwste toevoegingen stellen wij voor op onze website, deze keer is de beurt aan het Smart Help aanraakscherm!

Het Smart Help aanraakscherm van Living Care is zeer geschikt voor oudere mensen die geen tot weinig kennis hebben van computers en angstig zijn voor virussen en ongewenste  effecten. Het heeft geen harde schrijf en geen ventilator en werkt daarom compleet geruisloos.

Doordat het operating systeem op een read only USB stick staat is er geen gevaar voor virussen en dus ook geen noodzaak voor [technisch] beheer van het systeem zelf [updates, anti virus enz.]. Het scherm is 15 inch en daardoor goed te bedienen door mensen met een verminderd gezichtsvermogen en/of motoriek. Daarnaast zijn verwarrende touch acties niet nodig [dubbelklick, swippen], eenvoudige bediening dus.

Op het Linux systeem zijn een aantal programma’s geinstalleerd die volledig integreren met de Google Chrome browser. Hierdoor is het gebruik van o.a domotica functies volledig geintegreerd in de toepassing. Denk aan beeldbellen, oproep/herinnering vanuit de agenda, Alarmfunctie, Klok, Foto’s en of video’s, radio, TV, Domotica = huisautomatisering, Kerkomroep met evt. livestreams , enz.

Met ingang van 11 december is het aanraakscherm te zien en proberen in het Huis van het Heden.

Voor meer info zie de website van Living Care

SmartHelp2-580x390
  • Aangemaakt op .
Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.
© Copyright Platform Geef

Op Platform GEEF gebruiken wij cookies om je website ervaring te verbeteren. Wil je meer informatie over cookies, klik dan hier.

Accepteren