Actueel

Nieuw in het Huis van het Heden: Neato Robotics Stofzuiger

Technologie in het algemeen, en domotica in het bijzonder, is volop in ontwikkeling. Regelmatig worden er daarom dingen in het Huis van het Heden vervangen door verbeterde varianten, of worden nieuwe toepassingen toegevoegd aan het interieur. De nieuwste toevoegingen stellen wij voor op onze website, deze keer is de beurt aan de stofzuiger van Neato Robotics.

De robot-stofzuiger van Neato Robotics is een volledig zelfstandig werkende stofzuiger, die het hele huis kan schoonmaken. De stofzuiger heeft een ingebouwde laser waarmee objecten worden waargenomen zodat de stofzuiger niet continue overal tegenaan botst. Ook zuigt de stofzuiger tegen randjes en plinten op, waardoor geen randjes vergeten worden. Wel moet daarbij opgepast worden voor snoeren en kabels, deze mogen niet in de baan van de stofzuiger liggen en kunnen anders verstrikt raken.

De stofzuiger werkt volgens zijn eigen patronen en tempo, per ruimte bepaalt hij wat de beste strategie en de meest efficiente schoonmaakroute is. Indien nodig zal hij tussendoor zelfstandig terugkeren naar het basisstation om op te laden. Deze stofzuiger is te programmeren om bijvoorbeeld elke 24 uur een schoonmaakcyclus te beginnen en kan hierdoor prima functioneren wanneer de eigenaar niet thuis is. Ook is het mogelijk om een bepaald gebied te programmeren, bijvoorbeeld een kleed of een plek waar iets op de grond is gevallen, waarbinnen de stofzuiger dan schoon komt maken.

stofzuiger

  • Aangemaakt op .
Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.
© Copyright Platform Geef

Op Platform GEEF gebruiken wij cookies om je website ervaring te verbeteren. Wil je meer informatie over cookies, klik dan hier.

Accepteren