Actueel

Polshorloge met dwaaldetectie

Het Keruve Polshorloge is een horloge met een stijlvolle uitstraling, die tevens over dwaaldetectie beschikt, en is uitermate geschikt voor mensen met dementie.

keruve

Het Keruve polshorloge wordt met een veiligheidssluiting bevestigd om de pols van een persoon, waardoor deze ook niet te gemakkelijk door de drager kan worden afgedaan. De persoon kan realtime worden getraceerd en gelokaliseerd worden met behulp van een smartphone gekoppeld aan het internet. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van een speciale draagbare ontvanger die eenvoudig te bedienen is, of kan men een abonnement nemen op de webservice waarmee de locatie via een PC of laptop kan worden opgevraagd. Het feit dat het horloge een analoge klok heeft, in tegenstelling tot veel moderne horloges die vaak over een digitale tijdsweergave beschikken, maakt dit model extra geschikt voor mensen met dementie, omdat zij het concept van analoge tijdsweergave vaak beter herkennen.

Het Keruve polshorloge is via Carewel te huren tegen een bedrag van €65,- per maand, voor de eerste vier maanden. De daaropvolgende maanden kost het huren van het horloge €50,- per maand. Na 15 maanden huur vervalt de huurovereenkomst en gaat het eigendom over naar de huurder. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met Carewel of bezoek hun website

  • Aangemaakt op .
Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.
© Copyright Platform Geef

Op Platform GEEF gebruiken wij cookies om je website ervaring te verbeteren. Wil je meer informatie over cookies, klik dan hier.

Accepteren