Actueel

Nieuwe publicatie: Slim en Snel

Nu te downloaden, de infogids met ruim 70 oplossing en ideeën voor langer zelfstandig thuis wonen: Slim en Snel! 

Slim en Snel is samengesteld op basis van gesprekken met de vele bezoekers aan het Huis van het Heden. Het doel is niet geweest om een volledig overzicht te geven van alle mogelijkheden en leveranciers. We laten die mogelijkheden de revue passeren die veel mensen met plezier gebruiken en hen ondersteunen bij de mogelijkheid om langer zelfstandig thuis te wonen.

Het document omvat een verzameling van simpele en doelgerichte oplossingen, die bij kunnen dragen aan het langer zelfstandig thuis blijven wonen van ouderen en andere zorgbehoeftigen. Er zijn zowel hightech oplossingen (zoals een valdetector) als low-tech oplossingen (zoals magneetsloten) opgenomen in het overzicht, afhankelijk van wat het beste past bij de situatie. De oplossingen zijn geordend in vier categorieën, te weten ‘Veiligheid & Bewaking’, ‘Behandeling & Verzorging’, ‘Welzijnsdiensten’, en ‘Gemaksdiensten’. Deze indeling wordt ook gehanteerd door onder ander Nictiz, het landelijk expertisecentrum voor ICT-innovaties in de zorg.

Bij elke oplossing staat een korte omschrijving waarin wordt uitgelegd hoe de oplossing ingezet kan worden en wat het resultaat hiervan kan zijn. Ook zijn er zoveel mogelijk verwijzingen toegevoegd naar waar deze oplossing (of meer informatie hierover) gevonden kan worden, wat de kosten zijn en of er eventueel vergoedingsmogelijkheden zijn, bijvoorbeeld vanuit de Wmo.

Klik hier om Slim en Snel te downloaden.

  • Aangemaakt op .
Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.
© Copyright Platform Geef

Op Platform GEEF gebruiken wij cookies om je website ervaring te verbeteren. Wil je meer informatie over cookies, klik dan hier.

Accepteren