Actueel

Uitnodiging voor startbijeenkomst van het nieuwe ondernemersnetwerk: Mijn huis op maat

Wilt u weten hoe u oudere klanten beter kunt bereiken? Bent u bijvoorbeeld installateur, aannemer, timmerman of makelaar? Dan hebben we u graag in ons netwerk! Samen met u willen wij oudere mensen bewust maken van het nut en de noodzaak van veiliger en comfortabel thuis wonen.

De komende maanden start een vier jaar durende campagne in Friesland: Mijn huis op maat in Friesland. Met deze campagne willen we ouderen bewust maken van hun mogelijkheden om zelf een comfortabele en veilige woning te creëren. De campagne start in de gemeenten Smallingerland en Leeuwarden. Dit is een initiatief van Platform GEEF en wordt georganiseerd door Generatiethuis. Andere gemeenten, corporaties en thuiszorg worden gevraagd aan te sluiten.

Voor deze campagne zoeken wij de verbinding met ondernemers en organisaties in heel Friesland die het aanpassen van woningen of het vinden van een passender woning kunnen realiseren. Installateurs dus, maar ook aannemers, makelaars en doe-het-zelf-bedrijven. De doelstelling van dit netwerk is tweeledig:
1. kennisdelen en activiteiten organiseren om beter in beeld te komen bij oudere klanten;
2. een bijdrage leveren aan de bewustwording rond veiliger en comfortabel thuis wonen.

Graag nodigen we u uit voor de eerste bijeenkomst van het netwerk ‘Mijn huis op maat in Friesland’, op dinsdag 2 februari van 19.30 tot 21.30 bij het Friesland College in Heerenveen, Abe Lenstra Boulevard 29, ingang Zuid.

Programma:
• Presentatie van de campagne Mijn huis op maat in Friesland.
• Kennisdelen; waarom moeten we onze kennis delen om de ouder wordende klant beter te bereiken?
• Activiteiten: een aantal concrete ideeën/activiteiten waar uw bedrijf aan deel kan nemen zullen aan u voorgelegd worden.

U kunt zich aanmelden via https://www.huistest.nl/informatie/contact/

Maak uw profiel aan op MijnHuisOpMaat.nl (of Huistest.nl). 
Meer informatie over de campagne, de deelnemers en het netwerk vindt u op www.mijnhuisopmaat.nl. Op deze site is het ook mogelijk uw bedrijfsprofiel aan te maken. U bent dan makkelijker vindbaar voor klanten en partners in de regio. Aanmelding binnen de eigen gemeente is gratis. U kunt zich ook in meerdere gemeenten aanmelden. Hier zijn wel kosten aan verbonden.

Voor vragen naar aanleiding van deze uitnodiging kunt u contact opnemen met projectleider Mieke Koot (0654238830).

  • Aangemaakt op .
Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.
© Copyright Platform Geef

Op Platform GEEF gebruiken wij cookies om je website ervaring te verbeteren. Wil je meer informatie over cookies, klik dan hier.

Accepteren