Actueel

Maaltijdservice Van Smaak helpt ouderen langer zelfstandig te wonen

In het Huis van het Heden staat in de keuken een makkelijk te bedienen magnetron die wij geleverd hebben gekregen van Van Smaak te Drachten. Miranda Soolsma, accountmanager bij Van Smaak, is in het Huis van het Heden geweest en heeft het een en ander verteld van de werkwijze van Van Smaak.

Van Smaak bezorgt heerlijke en verse maaltijden bij vele ouderen aan huis in heel Noord-Nederland. Dankzij deze service kunnen ouderen langer zelfstandig blijven wonen. De koelverse, diepvries- en warme maaltijden worden door professionele koks bereid. Van Smaak bereidt al sinds 1970 maaltijden. ‘Maar wanneer je echt wilt weten en zien hoe wij werken, kan ik je wel een rondleiding in de fabriek in Drachten geven’, zei Miranda. 

vansmaak1Het was een verrassende ervaring om te zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat. De maaltijden hebben een gevarieerd voedingspatroon en bestaan uit verse ingrediënten. ‘Steeds meer ouderen moeten langer zelfstandig wonen en zien het gemak van Van Smaak, een groeiende groep mensen kiest daarom naar alle tevredenheid voor onze service’’, vertelt Miranda. Wat mij tijdens het bezoek het meest raakte, was dat je als klant een naam hebt bij Van Smaak. Bij de bereiding zien ze voor wie ze de maaltijd maken en dat werkt het hele proces door tot ver voorbij het opscheppen van de bereidde maaltijd. Geweldig!

Klanten kunnen bij de bestelling hun eigen maaltijd samenstellen, ook wordt er rekening gehouden met bepaalde diëten. ‘Het stukje persoonlijke service is voor ons erg belangrijk. Met deze reden worden de maaltijden ook altijd door een vaste chauffeur bezorgd. Hierdoor ziet de klant altijd een bekend gezicht, dat wordt als erg prettig ervaren’, vertelt Miranda. Een interessante nieuwe ontwikkeling bij Van Smaak  is de nieuwe bedrijfstak genaamd Tastoe. Wanneer je tijdens je werkdag geen tijd meer kan vinden om een maaltijd te bereiden voor jezelf of je gezin, kun je het eenvoudig bestellen op de website van Tastoe. Met Tastoe worden gezonde maaltijden op het werk bezorgd. De maaltijden kunnen thuis of op het werk worden gegeten. 

Het was zeer de moeite waard om een rondleiding te doen bij Van Smaak in Drachten en om te zien hoe zij in de praktijk te werk gaan.

  • Aangemaakt op .
Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.
© Copyright Platform Geef

Op Platform GEEF gebruiken wij cookies om je website ervaring te verbeteren. Wil je meer informatie over cookies, klik dan hier.

Accepteren