Actueel

Prijswinner Slim Voor Elkaar: 'Sluit mij aan' afgerond

Het project dat de prijsvraag die Platform GEEF in 2016 uitschreef won is inmiddels afgerond. Een update!

Op 2 juni 2016 zijn op het symposium Slim voor elkaar' de winnaars bekend gemaakt van de gelijknamige prijsvraag die Platform GEEF in het voorjaar van 2016 had uitgeschreven. De twee stagiaires van Sunenz hebben, in samenwerking met begeleiders, hun winnende idee het afgelopen jaar in de praktijk kunnen brengen. Het plan om oudere mensen onder leiding van een buddy te leren omgaan met een iPad is onder de noemer ‘iPad-cursus Sluit mij aan!’ van start gegaan in Friesland en werd met veel enthousiasme ontvangen. Met name de persoonlijke benadering en een-op-een begeleiding werden gewaardeerd. Nieuwsgierig? Kijk in deze video naar een kort verslag over de cursus.

Het project is mogelijk gemaakt dankzij steun van het Innovatiefonds van De Friesland Zorgverzekeraar, die een geldbedrag beschikbaar stelde voor de prijsvraag 'Slim voor elkaar' van Platform GEEF, en een subsidie van RCOAK.

  • Aangemaakt op .
Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.
© Copyright Platform Geef

Op Platform GEEF gebruiken wij cookies om je website ervaring te verbeteren. Wil je meer informatie over cookies, klik dan hier.

Accepteren