Actueel

Vacature: Directeur GEEF

Stichting GEEF zoekt een nieuwe directeur. Geïnteresseerden kunnen tot 16 oktober 2017 reageren. Lees verder voor de volledige vacaturetekst.

Gezondheid Expertise & Educatiecentrum Friesland (GEEF, www.platformgeef.nl) is het Living Lab in Friesland waar innovaties, kennis en kunde over “Langer zelfstandig thuis wonen met woonzorgtechnologie” ontstaat en samenkomt. (Hoge)scholen, zorgorganisaties, woningcorporaties, gemeentes en de zorgverzekeraar bundelen in dit netwerk hun expertise, daadkracht en kennis. Doel is om samen verder te komen dan alleen. GEEF heeft een nieuw Huis van het Heden, een demonstratieruimte van ca 100 m2, er doen 22 partijen mee aan de Woonzorgatlas en 7 gemeenten aan de bewustwording campagne ‘Mijn huis op Maat’. GEEF is aangesloten bij de European Connected Health Alliance.

Wij zijn op zoek naar een:

Directeur GEEF
(24 uur per week)

Wat ga je doen?
GEEF bestaat 10 jaar en is gegroeid naar 16 aangesloten participanten. In het afgelopen jaar heeft het bestuur haar ambities vastgelegd in het document Living Lab GEEF 2016-2030 en aan jou is het de taak om die ambities waar te gaan maken.

Ondersteund door een team van interne en externe professionals, bouw je verder aan de organisatie. Je legt verantwoording af aan het bestuur en klankbord met Raad van Advies van GEEF (5 bijeenkomsten per jaar).

Jouw opdracht als directeur is:

  • De ambities van GEEF te verwezenlijken;
  • Participanten inspireren en verrassen met innovaties;
  • Het blijvend verbinden van de huidige participanten;
  • Verbinden van nieuwe participanten aan GEEF;
  • Derde geldstromen genereren;
  • Projecten, diensten en ideeën initiëren en realiseren samen met en voor de participanten;
  • Opstellen van jaarplannen, begrotingen en de verantwoording in jaarverslagen en resultatenrekening;
  • Leidinggeven aan de uitvoering van de plannen door verplichtingen aan te gaan en zo de GEEF-activiteiten te realiseren.

Wat zoeken we?
We zoeken een inspirerende leider. Een boegbeeld die GEEF zowel lokaal, regionaal, nationaal als internationaal op de kaart kan zetten. Een resultaatgerichte verbinder. Innovatiemanagement is niet nieuw voor je en daarom weet je wat je te doen staat.

Je hebt aantoonbare ervaring op het gebied van projectmanagement, kwaliteitsmanagement, kostenbeheersing en het aansturen en betrekken van professionals. Schakelen tussen strategie, beleid en uitvoering is voor jou geen enkel probleem. Je bent sensitief, communicatief sterk en bent gewend om samen te werken en te onderhandelen met bedrijven, overheden en zorginstellingen.

Je bent ondernemend en hebt een hands on-mentaliteit. Trends in de wereld van zorginnovatie en e-health en domotica zijn niet nieuw voor je. Naast dat je persoonlijk in deze onderwerpen geïnteresseerd bent, wil je ook vanuit jezelf een bijdrage leveren om een zo hoog mogelijke maatschappelijke impact te creëren.

Je bent een verbinder. Je bent in staat om een energieke omgeving te scheppen waarin mensen en organisaties met elkaar worden verbonden, zodat complexe vraagstukken op het gebied van wonen, zorg, (Hoge)scholen en gemeentes kunnen worden uitgewerkt en opgelost.

Arbeidsvoorwaarden
Medewerkers van participanten van GEEF komen in eerste instantie in aanmerking voor deze vacature. Het ligt in de bedoeling dat je vanuit je huidige werkgever gedetacheerd wordt naar Stichting GEEF. Je wordt ingeschaald conform de zwaarte van de functie. De startdatum is in overleg; bij voorkeur vanaf 1 januari 2018.

Meer informatie?
Rein Swart geeft graag antwoord op je vragen. Hij is bereikbaar op telefoonnummer
(06) 22242973 of via e-mail: rswart@accolade.nl.

Solliciteren
Ben je enthousiast over deze uitdagende functie? We zien je motivatie en CV met veel interesse tegemoet (rswart@accolade.nl)! Deadline is maandag 16 oktober.

  • Aangemaakt op .
Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.
© Copyright Platform Geef

Op Platform GEEF gebruiken wij cookies om je website ervaring te verbeteren. Wil je meer informatie over cookies, klik dan hier.

Accepteren