Actueel

Nieuw in het Huis van het Heden: Doro ouderentelefoon

In het Huis van het Heden is de DORO 8040 te bewonderen. Het is een eenvoudig te bedienen mobiele telefoon die gebruiksklaar in een lader ligt. Omdat de inlegruimte van de lader groot is kun je de telefoon gemakkelijk pakken en terug leggen. De telefoon wordt opgeladen in de houder. Gebruikers hoeven dus niet langer gebruik te maken van een stekker om de telefoon op te laden.

IMG 2712Op het beeldscherm in rust is een vierkant klokje te zien met op de achtergrond wisselende foto’s. Het beginscherm dat altijd verlicht is, heeft drie ronde functieknoppen. Iconen voor bellen, versturen en kijken. Dus geen ingewikkelde keuzes. Als je de knoppen aanraakt volgen er voor de hand liggende opties en geeft het apparaat stapsgewijze instructies die elkaar logisch opvolgen.

De telefoon is geschikt voor dragers van een gehoorapparaat en heeft een luid en duidelijk geluid. Hij heeft een ingebouwde assistentieknop. Onder deze knop kun je het telefoonnummer van een familielid of zorgprofessional zetten. Met een druk op de knop hoor je een vertrouwde stem. Verder biedt de telefoon de mogelijkheid om iemand anders aan te wijzen die voor jou je zaken regelt. Deze manager kan voor jou op afstand afspraken in je agenda zetten, foto’s op je telefoon zetten of meekijken met wat je gedaan hebt. De telefoon is uitgerust met GPS, een zaklantaarn, de mogelijkheid om spellen te spelen en gebruik te maken van het internet. Deze gebruiksvriendelijke ouderentelefoon is verkrijgbaar bij de meeste winkels die elektronica verkopen.

IMG 2710

  • Aangemaakt op .
Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.
© Copyright Platform Geef

Op Platform GEEF gebruiken wij cookies om je website ervaring te verbeteren. Wil je meer informatie over cookies, klik dan hier.

Accepteren