Actueel

Gevolgen Corona virus voor Platform GEEF

Het hele land ondervindt momenteel gevolgen van het Corona virus. Ook voor Platform GEEF heeft dit een aantal consequenties, en proberen wij een bijdrage te leveren aan het bestrijden van het virus.

Door de overheid worden de komende tijd verschillende maatregelen geadviseerd, wij nemen deze uiteraard over tot de geadviseerde datum (op dit moment is dat 1 juni 2020). In de eerste plaats vanwege het maatschappelijk belang, maar ook gezien onze doelgroep, ouderen die langer zelfstandig thuis blijven wonen en professionals in zorg en welzijn. Veel van deze mensen zijn in deze tijden extra kwetsbaar en zwaar belast, Platform GEEF wil voorop gaan in de maatregelen om hen zoveel mogelijk te beschermen. 

Dit betekent in de eerste plaats dat het Huis van het Heden de komende tijd gesloten is voor alle bezoekers. Wanneer de omstandigheden dit weer toelaten, gaan we kijken hoe dit ingehaald kan worden, maar voorlopig is daarover nog niks bekend. Voor andere bijeenkomsten, zoals workshops en masterclasses, geldt hetzelfde. Deelnemers aan deze activiteiten zullen op de hoogte worden gesteld. Lopende projecten zoveel mogelijk door blijven lopen, maar dit zal niet altijd mogelijk zijn omdat veel partners en participanten zich vooral moeten focussen op het bestrijden van het Corona virus.

In die strijd proberen wij ons steentje bij te dragen vanuit onze expertise. Wij blijven telefonisch en per mail bereikbaar, voor vragen rondom bijvoorbeeld zorg op afstand of hulpmiddelen om zelf thuis te gebruiken. Neem over dit soort zaken dus gerust contact met ons op! Ook werken wij samen met onze participanten om zoveel mogelijk in kaart te brengen wat er in Friesland aan digitale hulpmiddelen gebruikt wordt, zodat we deze ervaringen met elkaar kunnen uitwisselen. Ook hiervoor geldt, neem bij vragen of met tips gerust contact met ons op!

In de tussentijd hebben we een flyer gemaakt, met hierin een aantal adviezen en tips over digitale hulpmiddelen en hoe deze kunnen ondersteunen ten tijde van Corona (maar natuurlijk ook daarna). De flyer is hier te downloaden.

Screenshot 2020 04 01 at 12.17.25


  • Aangemaakt op .
Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.
© Copyright Platform Geef

Op Platform GEEF gebruiken wij cookies om je website ervaring te verbeteren. Wil je meer informatie over cookies, klik dan hier.

Accepteren