Actueel

Nieuwe directeur GEEF

Leeuwarden - 1 februari 2013 - Het bestuur van Platform GEEF heeft Erik Zwierenberg benoemd als directeur. Met de benoeming van Zwierenberg hoopt GEEF haar netwerkorganisatie en kenniscentrum verder op de kaart te kunnen zetten in Friesland en innovaties op het gebied van woonzorgtechnologie en eHealth aan te jagen.

GEEF staat voor Gezondheid Expertise en Educatiecentrum Friesland en is met haar demonstratiewoning Huis van het Heden gevestigd in de NHL Hogeschool in Leeuwarden. Zwierenberg zal zich de komende tijd vooral bezig houden met de samenwerking tussen de partners van GEEF en de afstemming met andere organisaties en samenwerkingsverbanden in Noord-Nederland in de wereld van wonen, zorg en welzijn.

GEEF heeft de ambitie uitgesproken om uit te groeien tot hét kennis- en educatieplatform op het gebied van wonen, zorg en welzijn in Fryslân. GEEF wil partijen ondersteunen bij het realiseren van hun doelstellingen om op een zo efficiënt mogelijke wijze betere diensten en producten te leveren aan hun klanten. GEEF speelt hiermee in op ontwikkelingen zoals vergrijzing, bevolkingsdaling (met name op het platteland) en de noodzaak tot het besparen van kosten in de zorg. In de context van deze ontwikkelingen wil GEEF oplossingen leveren op het terrein van innovatieve technologie, zorg- en welzijnsconcepten, zodat ouderen en mensen met een ziekte en/of handicap langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. “Vanuit mijn lange ervaring met innovatie en samenwerkingsverbanden herken ik de uitdagingen waar we als partijen voor staan en zie ik (keten)samenwerking als één van de voorwaarden om tot een goed aanbod voor onze klanten te komen. GEEF is daarin een belangrijk vehikel.” aldus de kersverse directeur.

In GEEF werken voor onderzoek, informatie, advies en projecten een pool van experts samen vanuit haar 12 participanten, zijnde de medewerkers van woningcorporaties Elkien, Accolade, WoonFriesland en De Bouwvereniging, zorgholding De KwadrantGroep, Thuiszorg Zuidwest Friesland, Noorderbreedte BV, De Friesland Zorgverzekeraar, Gemeente Leeuwarden, Gemeente Smallingerland, NHL Hogeschool en ROC Friese Poort.

  • Aangemaakt op .
Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.
© Copyright Platform Geef

Op Platform GEEF gebruiken wij cookies om je website ervaring te verbeteren. Wil je meer informatie over cookies, klik dan hier.

Accepteren