Actueel

GEEF onderzoekt eHealthtoepassingen

GEEF heeft in opdracht van de Gemeente Leeuwarden een onderzoek uitgevoerd naar ICT middelen en eHealth toepassingen voor ondersteunende begeleiding. GEEF heeft dit gedaan in samenwerking met twee lectoren van de NHL Hogeschool.

De ondersteunende begeleiding gaat over van de AWBZ naar de WMO en daarmee worden gemeenten verantwoordelijk. Met het onderzoek wordt inzicht gegeven in de ontwikkelingen van ICT middelen voor ondersteunende begeleiding en in hoeverre deze middelen reeds worden ingezet door de verschillende organisaties in Leeuwarden die ondersteunende begeleiding bieden.

Gemeente Leeuwarden is erg content met het onderzoek en heeft dit inmiddels al gedeeld met andere gemeenten. De Gemeente Leeuwarden wil aan de slag met de aanbevelingen uit het rapport. Samen met Platform GEEF nodigt de gemeente daarom binnenkort de zorgorganisaties in Leeuwarden uit om samen na te denken over de volgende stap in het proces om te komen tot een efficiënte en kwalitatief goede inzet van de ondersteunende begeleiding, gebruik makend van alle reeds beschikbare e-health instrumenten. Gemeente Leeuwarden vervult hiermee een voortrekkersrol.

  • Aangemaakt op .
Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.
© Copyright Platform Geef

Op Platform GEEF gebruiken wij cookies om je website ervaring te verbeteren. Wil je meer informatie over cookies, klik dan hier.

Accepteren