Hulpmiddelen

  • Robotstofzuiger
Robotstofzuigers zijn heel compact, ze kunnen gemakkelijk onder stoelen, tafels en andere moeilijk bereikbare plaatsen komen (hoewel dit afhankelijk is van de hoogte van zowel het meubilair als de stofzuiger zelf). Je kunt een robotstofzuiger vooraf instellen op een tijdstip om te beginnen of de stofzuiger zelf ter plekke aanzetten. Je hoeft hem dan alleen maar in te schakelen door op een knop te drukken. Een robotstofzuiger heeft borstels om het vuil naar de zuigmond te verplaatsen. De stofzuiger laadt zichzelf op als de batterij bijna leeg is. Het stofreservoir moet je regelmatig leegmaken.

Om een robotstofzuiger goed zelfstandig zijn werk te kunnen laten doen, is het soms nodig om wat aanpassingen in de inrichting te doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het goed wegstoppen van snoeren en het bereikbaar maken van de gehele kamer (bijvoorbeeld door ruimte achter de bank vrij te laten).

Robotstofzuiger

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.
© Copyright Platform Geef

Op Platform GEEF gebruiken wij cookies om je website ervaring te verbeteren. Wil je meer informatie over cookies, klik dan hier.

Accepteren