Wat doen wij

Mijn Huis op Maat

Mijn Huis Op Maat Friesland is een gezamenlijk publiekscampagne van verschillende Friese gemeenten, met als doel om Friese burgers op een eenduidige manier te informeren over de mogelijkheden die zij hebben om hun woning in te richten op de toekomst, zodat zij hier zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen.

Mijn Huis Op Maat biedt:

  • Informatie over ouder worden en wonen
    Mijn Huis Op Maat geeft tips over woningverbeteringen, handige producten, regelgeving, geldzaken en inspiratie voor prettig wonen en ouder worden. Alle informatie is overzichtelijk weergegeven en makkelijk uit te printen.
  • De Huistest
    Door het maken van de gratis online Huistest krijgt de bewoner advies over mogelijke verbeterpunten van zijn woning op het gebied van veiligheid, comfort en technologie. Gemeenten, wooncorporaties en zorg- en welzijnsorganisaties kunnen participeren in Mijn Huis Op Maat en daarmee meer mogelijkheden van de Huistest beschikbaar maken voor hun lokale doelgroep.
  • Handige producten
    Wat is er allemaal mogelijk om uw woning te verbeteren? Onder handige producten staat een ruim overzicht van oplossingen die ook in de Huistest voorkomen. Mijn Huis Op Maat is een onafhankelijk platform en verkoopt geen producten of advertenties. Per product wordt gelinkt naar het juiste zoekwoord in google. Zo vindt u voldoende mogelijkheden om het product ook aan te schaffen.
Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.
© Copyright Platform Geef

Op Platform GEEF gebruiken wij cookies om je website ervaring te verbeteren. Wil je meer informatie over cookies, klik dan hier.

Accepteren