Organisatie

GEEF staat voor Gezondheid Expertise en Educatiecentrum Friesland. GEEF is in 2007 opgericht door drie partijen: de KwadrantGroep, De Friesland Zorgverzekeraar en Woningcorporatie Elkien. Inmiddels heeft GEEF 16 participanten. GEEF is kort samengevat een samenbundeling van expertise van deze partijen. Er worden innovatieve diensten, producten en concepten ontwikkeld die gebruik maken van woonzorgtechnologie en eHealth. Deze producten en diensten kunnen senioren en mensen met een handicap of chronische ziekte nu en in de toekomst gebruiken om hun (thuis)situatie veiliger, comfortabeler en gemakkelijker te maken.

Missie & Visie

De missie van GEEF luidt als volgt: het toevoegen van waarde aan de samenleving op het terrein van wonen, zorg en welzijn, leidend tot het zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen van senioren en (chronisch) zieken.

GEEF heeft daarbij de volgende doelen:
  • Het bijeenbrengen van Friese en noordelijke organisaties en personen die verbeteringen nastreven op het gebied van wonen, zorg en welzijn en het gebruik van woonzorgtechnologie ten behoeve van preventie en zelfredzaamheid.
  • Het samenbrengen en toegankelijk maken van alle voorhanden zijnde kennis en ervaring op het terrein van mensgerichte (zorg)technologie waaronder woonzorg- en woonserviceconcepten, telehealth, telecare, domotica en woon- en leefomgeving aanpassingen.
  • Het doen van onderzoek, het geven van advies en het implementeren van het aanbod van nieuwe producten en diensten.

Medewerkers

Ietje Pastink

ietjepastink
Communicatiemedewerker

Henny Feijer

hennyfeijer
Huismeester Huis van het Heden

linkedin-logo Medewerkers | Platform GEEF

Gerrit Fokkema

gerritfokkema Medewerkers | Platform GEEF
Programmamanager

linkedin-logo Medewerkers | Platform GEEF

Laura Vuijk

lauravuijk Medewerkers | Platform GEEF
Onderzoek / Projectcoördinatie

linkedin-logo Medewerkers | Platform GEEF

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.
© Copyright Platform Geef

Op Platform GEEF gebruiken wij cookies om je website ervaring te verbeteren. Wil je meer informatie over cookies, klik dan hier.

Accepteren